Πληρωμές

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας με τους ακόλουθους τρόπους:

Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας. Δεχόμαστε Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Diners. Η χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας γίνεται όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και λάβετε το επιβεβαιωτικό email. Όλες οι συναλλαγές στην ιστοσελίδα μας πραγματοποιούνται με ασφάλεια μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Eurobank.

Πληρωμή με Paypal

Χρέωση του λογαριασμού σας στο PayPal. Η χρέωση του PayPal λογαριασμού σας γίνεται όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και λάβετε το επιβεβαιωτικό email.

Τραπεζική Κατάθεση

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση ή μεταφορά του συνόλου της παραγγελίας σας στον λογαριασμό του καταστήματος στην Τράπεζα  Eurobank. Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη.

Τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού είναι τα εξής:

EUROBANK
ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0613.15.0200249819
IBAN: GR4502606130000150200249819

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία τον Αριθμό Παραγγελίας σας. Λάβετε υπόψη ότι η  παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας. Παρακαλούμε να στείλετε μέσω email την επιβεβαίωση της τραπεζικής κατάθεσης στο info@chimeracraft.gr για την άμεση διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

Τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεσμεύονται μόνο μετά την κατάθεση του πλήρους αντιτίμου στην τράπεζα. Σε περίπτωση που την ημέρα της κατάθεσης έχουν εξαντληθεί τα προϊόντα, τα χρήματα θα επιστραφούν στον λογαριασμό σας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε με το info@chimeracraft.gr.

Ενημέρωση…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.